Şık Üniteler Sayesinde TV İzleme Keyfinizi İkiye Katlayın
Blog

Şık Üniteler Sayesinde TV İzleme Keyfinizi İkiye Katlayın

Televizyon üniteleri her evin önemli mobilya ihtiyaçları arasında yer almaktadır. Bu üniteler sayesinde televizyon ekranları daha estetik ve şık bir görünüm yakalamaktadır. Televizyonda izleyeceğiniz film, dizi ve belgesel kanallarına daha iyi adapte olabilmek için sade tasarımlı duvar ünitelerini tercih edebilirsiniz. Eğer oturma odalarınızda eşya sayınız çok ise bu eşyalarınızı kolay bir şekilde depolayabilmek için kapsamlı TV üniteleri tam size göre olacaktır. Dolabından konsoluna, kitaplığından raflarına kadar pek çok kısmı olan üniteler sayesinde depolama işlevi en iyi şekilde yerine getirilebilmektedir. Eğer uzakta olan sevdiklerinizi oturma odanızda her an görmek ister iseniz sevdiklerinizin fotoğraflarını çerçeveleyerek ünitelerinizde kullanabilirsiniz. Konsolun üst kısımlarında ya da kitaplığınızda kullanabileceğiniz dekoratif ürünler sayesinde odalarınızın estetikliğini artırabilirsiniz. Aşağıda şık olmaları yüzünden gözlerinizi üzerlerinden alamayacağınız farklı TV üniteleri yer almaktadır. Bu üniteler arasından kendi zevk ve beklentilerinize en çok uyanı seçebilir ve ev dekorasyonunuzu şekillendirebilirsiniz.

Gucci Model Duvar Ünitesi

Gucci Model Duvar Ünitesi

Altın şerit geçişleri sayesinde odalarınıza ışıltı katmayı amaçlayan bu model, evinizde bir vazgeçilmez olacaktır. Ayak kısımlarında yuvarlak bir geçişin hüküm sürdüğü bu model, geniş bir konsol tasarımına sahiptir. Modelin konsolunun üst kısmı mermer detaylar ile süslenmiş ve doğal bir atmosfer sunulmuştur. Gucci Model Duvar Ünitesi sayesinde kitaplarınızı hızlı bir şekilde bulabileceğiniz bir kitaplığa kavuşabilirsiniz. Kitaplığın iskeletinde bütünü ile altın renk hüküm sürmektedir. Kitaplığın kenar kısımlarında kapaklı alanlara yer verilmiştir. Bu alanları kullanarak misafirleriniz tarafından görülmesini istemediğiniz ürünleri depolayabilirsiniz. Modeli dekoratif eşyalar ile süslemek ister iseniz altın detaylı saksı, biblo ya da vazolardan yardım alabilirsiniz.

Hermes Model Duvar Ünitesi

Geniş yapısı ile tüm duvarınızı kaplayacak bu model oldukça yaratıcı bir tasarıma ev sahipliği yapmaktadır. Modelin alt kısmında yanan ateş görünümü olan bir ekran bulunmaktadır. Bu ekran, romantik bir ortam arayanlar için ideal bir alan yaratmaktadır. Modelin kenar kısımlarında yer alan raflar kitaplık olarak kullanılabileceği gibi depolama alanı olarak da kullanılabilmektedir. Hermes Model Duvar Ünitesi sayesinde ahşap tonların güzelliğinin siyah ile uyumuna tanık olabilirsiniz. Konsolun üst kısmında ve ünitenin en üstünde ahşap detaylar bulunmaktadır. Ünitenin geri kalanında ise siyah rengi kullanılmıştır.

Prada Model Siyah Duvar Ünitesi

Eğer geniş boyutlara sahip bir odanızı salon olarak kullanma düşüncesinde iseniz bu alanınızda koyu renklerden yararlanabilirsiniz. Özellikle geniş alanlar için tavsiye edilen koyu renkler, odalarınızda asil bir görünüm ortaya koyacaktır. Siyah duvar ünitelerine en güzel örnek Prada Model Siyah Duvar Ünitesi olarak verilmektedir. Prada’nın ahşap detayları sayesinde kendinizi olumlu bir oda atmosferi içerisinde bulabilirsiniz. Modelde yer alan konsol, farklı boyutta pek çok bölmeye sahiptir. Bu sayede sizlere daha faydalı olacaktır.

Prada Model Beyaz Duvar Ünitesi

Adından sıkça söz ettiren Prada, hem siyah hem de beyaz renk seçenekleri ile sizlere sunulmaktadır. Açık tonlarda ahşap ayaklara sahip olan bu modelin gövdesi beyaz ile kaplanmıştır. Modelin üst kısmında yer alan kitaplık, farklı boy kitaplarınızı koyabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Modelin kitaplığının yanında yer alan dolap, depolama amacı ile kullanabilmeniz için idealdir. Prada Model Beyaz Duvar Ünitesi sayesinde kullanışlı bir salon ortaya çıkarabilirsiniz.

Asos Model Duvar Ünitesi

Ahşap, evin her odasında kullanıma uygun bir ham maddedir. Ahşap sayesinde yatak odalarında daha rahat bir uyku söz konusu iken diğer odalarda huzur ve mutluluk yer almaktadır. Ahşabın olumlu enerjisi sayesinde insanlar evlerinde daha fazla zaman geçirmek istemektedir. Eğer siz de ahşabın güzelliklerinden yararlanmak ister iseniz Asos Model Duvar Ünitesi tercih edebilirsiniz. Kaliteyi en doğal şekilde evlerinizde taşımak için Asos konsol idealdir.

Kullanışlı Üniteler

Duvar üniteleri sayesinde kullanışlı alanlar yaratabilirsiniz. Televizyonunuzun tek başına kapladığı yeri daha kullanışlı bir mobilya ile çevreleyerek odalarınızı dizayn edebilirsiniz. Kullanışlı TV üniteleri sayesinde farklı pek çok işlevi tek bir mobilyada bulabilirsiniz. Ünitelerin her biri kaliteli ham maddelerden imal edilmektedir. Bu sayede üniteler yalnızca kısa bir süreliğine değil uzun yıllar sizlere eşlik edecektir. Ünite seçimleriniz için yukarda adı geçen modelleri inceleyebilir ve 2022 esintilerine yakından tanıklık edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.